Logo By-Ted


Portfolio

OVER TED

Contact

Home 2.0

For you, By Ted

Nieuwste Video’s


Play


Play


Play


Play

Wat We Doen

Evenement Aftermovies

Een aftermovie is het ultieme uithangbord van je evenement, bedrijf of merk. Met de juiste shots, onderwerpen en aftermovie-muziek geef je niet alleen een direct beeld van de sfeer in jouw bedrijf, je kunt ook bijna iedere kijker verleiden. Niets is zo effectief voor het opwekken van het gevoel van ‘erbij zijn’ en, nog belangrijker, ‘erbij willen zijn’ als een aftermovie. Want dat is precies wat je wilt bereiken. 

Trouw reportage

De huwelijksdag. Een unieke dag vol geluk een liefde. Een dag die onvergetelijk is. Een dag die een bruidspaar nog talloze keren opnieuw zou willen beleven. Dankzij By-Ted Productions is dit mogelijk. Wij laten u het trouw gevoel twee keer beleven doormiddel van een unieke en persoonlijke trouwvideo.

Product Video

De combinatie van beeld, geluid en tekst versterkt niet alleen de boodschap; de sterke kanten van elk onderdeel kunnen gebruikt worden om de zwakke kanten van de andere onderdelen teniet te doen. Wanneer personen uw producten gebruikt zien worden of zien bewegen, wordt dit product voor hen een stuk tastbaarder. Met alle gevolgen van dien. De kans op de aankoop van een product is na het kijken van een productvideo 64% – 85% groter

Zij Gingen je voor