Logo By-Ted


Portfolio

OVER TED

Contact

Over Ted

For you, By Ted

Over Ted

For you, By Ted

Trouwreportages, corporate films, aftermovie’s, video’s voor social media: By-Ted Productions maakt films for you, By Ted. Hoe? Door het net even anders te doen. Origineler. Subtieler. Overtuigender. Dat trekt de aandacht. Daar praten mensen over.

Wat wil je kwijt? En wie wil je bereiken? Dat is waar het allemaal begint. Vervolgens maken we samen een concept. Vanuit daar ga ik aan de slag. In mijn eentje óf samen met andere vakmensen als dat het beste resultaat oplevert. We zorgen ervoor dat elk project zo efficiënt mogelijk wordt uitgevoerd waardoor de kosten betaalbaar blijven. Kortom, een film die gemaakt is door By-Ted Productions, kun je uitgaan van een creatieve, kwaliteitsfilm waar je als bedrijf of particulier trots op kan zijn!

Over mij

Dit ben ik, Ted Verberne, het gezicht achter By-Ted Productions. Een gedreven videoproducent die niet nooit genoegen neemt met goed. Altans dat hoor ik vaak.  Het werken met stabilizers en drone’s is geweldig! Maar het achter de computer zitten met een lekkere kop koffie en het bedenken en creëren van een verhaallijn of juist de sfeer van een moment terugbrengen in een video, vind ik het leukste aan een videoproductie.